september

Under denna vecka har både pappa och jag varit förkylda och trötta tillsammans i en och en halv dag. 
 
Har mest släpat benen efter mig, tittat på tv och blivit allt för stel i kroppen av att sitta/halvligga helahalva dagen. Försökt att bli friskt. 
 
Druckit massa te med honung ihop om att det onda och irriterande kruxet i halsen skulle försvinna långt bort. Det är dessvärre fortfarande kvar till stor del.
 
 
I torsdags började det spöregna och allt blev blött och mörkt och halva aspens löv låg även de blöta på den mörka asfalten. Jag tvättade kläder och småsprang fram och tillbaka till tvättstugan. Och struntade att gå och titta på träningen. 
Sovit dåligt några nätter, kanske har det berott på att jag har behövt vakna 05.50 och varit orolig. Därav är jag nu trött. 
 
Lite friskare och igår var vi på release-party på Ebeneser. Eterkropp var förband till Könsförrädare. Drack öl för femtio kronor Det var bra och kul och det satt fint att göra något sådant. 
 
Men mindre fint att behöva stiga upp klockan fem och femtio igen, för att idag jobba till tolv. Det var tungt och jag ville hem och det duggade mest hela tiden, mina skor blev blöta och humöret tyngre. 
Hemma vid tolv, på med skönare kläder, för att sedan resten av dagen fortsatt dra benen efter mig, tittat på film, slumrat litegrann och fikat.
 
Och efter regn kommer solsken! Eller i alla fall lite blåare himmel!
 
 
Då passar det bra att rensa lingon. 
Hoppas på finare väder och att jag blir frisk så jag kan träna och slippa hosta.
Godkväll/godnatt!
Dagar | | Kommentera |
Upp