space invades my mind

Drack en öl med mina kurskompisar i fredags, på denna knäppa bar, där det finns så mycket att titta på så ögonen nästan trillar ur. Sen åt jag och Nils-Anders pasta på en mysig liten restaurang med en servitör/kock som väldigt exalterad berättade om menyn. 
 
På lördagen var vi trötta och slappade nästan hela dagen. Tog oss ut och iväg till Steglitz. Fikade på detta café som jag inte minns namnet på, men som hade riktigt god kanelglass och ett så litet bord att jag var tvungen att ta kort på det. 
Vi åt middag, jag sminkade mig och for iväg på en Halloweenfest. Den var fett cool med två DJs, tre dansgolv och ett zombie hus. Har inga bilder därifrån dock förutom denna på mig:
Temat var rymden, antingen alien or humanoid. Hon i kassan till klubben tyckte att jag såg ut som en "space-deer" så då hade jag lyckats.
Vi dansade till techno och jag blev uppskrämd av läskiga kostymer(och en naken man) och så avslutades kvällen med att äta pommes med för mycket ketchup, ta tunnelbanan hem, vänta på bussen i tjugo minuter och till sist krypa ner i sängen frusen från topp till tå.
Och så söndagen. Spenderades bakistung och sakta. Vi lyckades ta oss ut i lite dagsljus och hösten är ju så fin så fin då. Pulsade genom lager av höstlöv, köpte kaffe på en mack och andades frisk, krispig luft. Till middag åt vi tacos och såg klart Fargo säsong två och jävlar alltså, spännande serie det. Mitt hjärta började på riktigt slå extra nu när jag skrev det. 
Allt, Festligt | | Kommentera |
Upp