livstecken ungefär

Hej. Pastellig himmel från igår kväll. Till skillnad från nu när himlen är vit. 
Snön har nästan smält bort helt från balkongen, bara en liten liten pyttehög och det är slask på alla gator och det är fem grader VARMT ute. I februari. Många njuter, säger snart är det vår och jistanes vad skönt det ska bli med lättare kläder. Åh just det ja, måste uppdatera min vårgarderob och köpa en vårigare soffa för att matcha mitt sinne!! 
Nej för bövelen, det är vinter. Eller det ska vara det. -15 och snö, ingen himla slaskskit, den får vi ju först i april va?! Men nu är det som det är eller?
Jag har i alla fall kört med sjukstuga för mig själv sen i tisdags. Nils-Anders får inte vara med nä, bara handla honung när den tar slut. 
Nämen, i tisdags vaknade jag upp förkyld. Himla härligt att tro att jag skulle till universitetet och banka in lite mer info inför tentan, men nej yrseln sa STOPP. 
Tentan var ju i onsdags och som en jäkla hjälte jag är (för mig själv) cyklade jag mitt snabbaste någonsin (tack medvind) till ÖP där jag skrev tenta och smittade hälften av salen med influensan. 
Idag (måndag) är jag någorlunda tillbaka till mitt gamla jag, lite yrsel sitter kvar, men vad gör det när jag har en massa plugg att se framemot. Ett referat ska in och läsor ska sidas eller sidor ska läsas. 
Imorgon blir det något så skojigt som kamratrespons på texterna och så börjar ju bokrean! Måste ju snabba på mitt läsande nu för att kunna bli en läsande och inspirerande svensklärare. 
Sen blir det bara lite plugg och så sittandes nattåg till Norrköping för att fira farmor på lördag!
Allt | icke-vinter, influensa, tenta, vinter | | Kommentera |
Upp