höst ett tu tre

♣ Visa en bra höstbild från ditt arkiv. ↑

♣ Beskriv din kommande höst i tre ord. Ny, spännande, berlinsk

♣ Vilka är dina bästa minnen från sommaren 2016? Veckan i Norrköping som var så varm och svettig. Pappa och jag kunde sitta på solvarma klippor och simma runt i Ågelsjön länge länge. Även dagsresan till Göteborg och Håkan på Ullevi <33 Sen att jag fick lära mig ett nytt jobb och fick en massa roliga jobbarkompisar, Musikens Makt och att jag och Nils-Anders flyttade ihop. Och att vi flyttade till Berlin såklart.
 
♣ Vad är det bästa/sämsta med hösten? Bästa: att bära långbyxor och kappa och halsdukar utan att svettas. När himlen är blå och solen skiner och det är lite lite kallt och det känns sådär *krispigt* i luften. Sämsta: mörker, rusk och mörker(får dock se hur hösten i Berlin blir!!)
 
♣ Hur höstmyser du? Ljusslingor, te och kramar
 
♣ Vilka böcker har du planerat att läsa i höst? Jisses, är så dålig på att läsa böcker... Och vi har inte med oss jättemånga böcker så blir det nog; Norrland av Po Tidholm(som jag börjat på lite), Maken av Gun-Britt Sundström och Tusen strålande solar av Khaled Hosseini.
♣ Dina 3 bästa hösttips - alla kategorier? Njuta när det är bra väder som piggar upp en, hitta på extra roliga grejer som ger energi och fika länge.
 

♣ Hur ser din höstoutfit ut? Hoppas att jag hittar ett par, bekväma och passande jeans snart. Annars halsdukar, tjocktröjor, ullkappa och Dr. Martens.

♣ Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter? Börjar plugga tyska på tisdag och insikten just nu är väl att tyska är krångligt(det lilla jag lärt mig via en app) samt att jag bör hitta ett jobb också. Helst. 

♣  Vad har du på TO-DO listan just nu? Diska, städa, skicka in CSN-papper.

♣ Några tips på hur man botar höstdeppigheten? Hålla ut.. hehe, nä men hemma är ju mörkret det värsta och det håller ju i sig till typ mars. Men hitta på roliga grejer med roliga personer.
 
♣ Bästa musiken för regniga dagar? Säger nog ändå Håkan Hellström för han passar alla gånger.
 

♣ Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst? Att prata tyska och att kunna laga god mat

♣ Vilka serier rekommenderar du att följa? Snarare titta på; Love, Easy, Daredevil, Broadchurch samt alltid Modern Family(allt finns ju på Netflix)


♣ Topp tre favoritdrycker i höst? Kaffe(alltid kaffe), te, öl(oktoberfest snart ju)
 

♣ Vad är den höstigaste maträtten? Smörstekta kantareller.

♣ Var hänger du helst under helgen? Fina caféer där man kan stanna länge länge eller hemma i soffan kanske eller möjligtvis en park eller på promenad när vädret tillåter en.
 
♣ Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Åka hem till Luleå över julen.
♣ Hur förbereder du dig för vintern? Carpar solen och klär på mig varmare kläder.
Allt, Listor | | En kommentar |
Upp