sleepless

Egentligen borde jag sova nu, att vara uppe denna tid om jag ska upp halv sju imorgon, är lite väl sent. Men jag kan inte sova. Och det pga en förfärlig rethosta. Så istället för att ligga i sängen och försöka blunda, försöka så innerligt att sova, sitter jag nu i soffan med datorn i famnen och honungsvatten på bordet. I ett försök att lindra något.
 
Annars är livet inte så pjåkigt(eller det kanske blir det med alldeles för lite sömn flera nätter i rad). Jag jobbar mest. Jobbar natt och kommer hem fyra på morgonen. Försöker insupa sol samtidigt som jag sitter inne framför tv:n för att kurera mig. Diskar och städar och stökar till. Det blir ju lätt så när vi är två och han och jag bor tillsammans nu, men är ovana med allt som hör till(städning, handling, tvättning etc). Men det kommer vi klara av.
 
Och ljuset finns för det mesta och dröjer sig kvar om kvällarna, förutom när det regnar då. Ljuset och solen som gör det så jäkla värt att dröja sig kvar i Norrbotten om somararna.
 
Nu är honungsvattnet uppdrucket och jag ska försöka få mig en liten blund. Alltså bara en liten uppdatering om sånt som jag tänker på och sånt som sker och har skett. Godnatt.
 
Allt | | Kommentera |
Upp